Kana dal

Kana dal

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Liota linssejä kylmässä vedessä vähintään kaksi tuntia.
  • Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynsi. Kuori ja kuutioi porkkana.
  • Leikkaa tomaatit neljään lohkoon, poista niistä sisus ja kuutioi.
  • Hienonna pekoni siivuiksi ja kuullota se pannulla. Lisää mukaan öljy, linssit, sipulit, valkosipuli ja porkkana. Kuullota aineksia hetki ja lisää sitten joukkoon vesi, tomaattimehu ja tomaattikuutiot.
  • Lisää lihalientä sen verran, että muhennos on kosteaa. Anna ruoan hautua noin 20 minuuttia.
  • Lisää vettä tarvittaessa. Mausta muhennos suolalla ja pippurilla.
  • Kun dal on valmis, paista kananpojat pannulla öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan. Yhdistä kana ja dal perinteiseksi intialaiseksi ateriaksi.

Kokeile reseptejä