Kana-nachopaistos
Tällä reseptillä valmistuu meksikolaishenkinen illanistujaistarjoilu helposti ja nopeasti! Mausteista broileripaistosta tasoittamaan sopii raikas salaatti.
4-6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi 400 g
1-2 rkl öljyä
tacomaustetta tai vastaavaa mausteseosta maun mukaan
300 g meksikolaisittain maustettua tomaattisalsaa
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g kidneypapuja
400 g nachoja
300 g valmista juustodippiä
100-150 g juustoraastetta
Resepti
Paista Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin. Mausta kana tacomausteella. Lisää pannulle tomaattisalsa, valkosipulit sekä kidneypavut ja kuumenna. Kaada nachot laakeaan uunivuokaan ja levitä niiden päälle juustodippi. Lado Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit vieretysten nachojen päälle. Kaada kanapihvien pinnalle kastike ja ripottele vielä päälle juustoraaste. Kuumenna ruokaa 225 asteessa uunissa noin kymmenen minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Nosta valmis kana-nachopaistos uunista levittämään tuoksuaan.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen