Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kana-pekoni-perunasalaatti Reseptin löydät myös Kanakirjasta

Kana-pekoni-perunasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tämä perunasalaatti onnistuu toki talvellakin kiinteistä perunoista, mutta ihan parasta se on kesän uusista perunoista valmistettuna. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.

30 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 290 g

600 g uusia perunoita
2 rkl voita
1 paketti HK Amerikan Pekoni®
4 rkl oliiviöljyä
kourallinen vihreitä papuja
2 romaine-salaattikerää
salaatinkastiketta 

Salaatinkastike
3 dl piimää
0,5 dl kuohukermaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
3 kevätsipulin vartta hienonnettuna
4 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna


Resepti

Keitä perunat kypsiksi ja valuta. Laita kuumat perunat kulhoon ja sulata joukkoon voi.

Laita pekonit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 180-asteisessa uunissa rapeiksi.

Penslaa pihvit oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Paista kananpojan pihvit erittäin kuumalla parilapannulla pari minuuttia per puoli. Tarkista kypsyys ja paista tarvittaessa vielä minuutti per puoli.

Keitä pavut kiehuvassa vedessä al denteksi (purutuntumaa saa jäädä), noin 2 minuuttia.

Siivuta broilerifileet, puolita pekoniviipaleet ja leikkaa perunat sopivan kokoisiksi suupaloiksi. 
Kokoa salaatiksi.

Salaatinkastike: 
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vinkki: 
Voit halutessasi valmistaa annoksen rintafileistä puolittamalla ja nuijimalla ne.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.