Kana-vuohenjuusto crostinit

Kana-vuohenjuusto crostinit

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan fileeleikkeleistä, vuohenjuustosta ja mausteista syntyy herkullinen tahna italialaistyylisiin pikkusuolaisiin. Annostele tahnaa voileipäkeksien päälle niin saat cocktail- tai alkupalan, joka vie kielen mennessään.Helppoa ja nopeaa! Kuvassa käytettyjä syötäviä canape-lusikoita voit löytää joidenkin isojen markettien keksihyllystä.

10 min

4-6 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g

140 g levittyvää vuohenjuustoa
nippu ruohosipulia hienonnettuna
½ tl rouhittua mustapippuria
crostineja tai muita voileipäkeksejä


Resepti

  1. Leikkaa fileeviipaleet pieniksi kuutioiksi ja sekoita vuohenjuuston, ruohosipulin ja mustapippurin kanssa tasaiseksi tahnaksi. 

  2. Muotoile massasta kahden lusikan avulla nokareet crostineille ja koristele vielä ruohosipulilla.

 

 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia