Kana-vuohenjuusto crostinit
Kananpojan fileeleikkeleistä, vuohenjuustosta ja mausteista syntyy herkullinen tahna italialaistyylisiin pikkusuolaisiin. Annostele tahnaa voileipäkeksien päälle niin saat cocktail- tai alkupalan, joka vie kielen mennessään.Helppoa ja nopeaa! Kuvassa käytettyjä syötäviä canape-lusikoita voit löytää joidenkin isojen markettien keksihyllystä.
4-6 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g
140 g levittyvää vuohenjuustoa
nippu ruohosipulia hienonnettuna
½ tl rouhittua mustapippuria
crostineja tai muita voileipäkeksejä
Resepti
- Leikkaa fileeviipaleet pieniksi kuutioiksi ja sekoita vuohenjuuston, ruohosipulin ja mustapippurin kanssa tasaiseksi tahnaksi.
- Muotoile massasta kahden lusikan avulla nokareet crostineille ja koristele vielä ruohosipulilla.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia