Kanaa ja omenaa sinihomejuustokastikkeessa

Kanaa ja omenaa sinihomejuustokastikkeessa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Sinihomejuusto ja kana on klassikkoyhdistelmä! Uuden säväyksen broilerikastikkeelle antaa omenan hedelmäinen maku.

20 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

50 g sinihomejuustoa
1 omena
1 sipuli
pala purjoa
1 rkl öljyä
3 dl kana- tai kasvislientä
1 dl ruokakermaa
suolaa ja mustapippuria
2 tl maissitärkkelystä
tuoretta rakuunaa


Resepti

Kuori ja kuutioi omena ja sipuli. Suikaloi purjo. Kuumenna öljy syvässä pannussa ja ruskista fileesuikaleet kevyesti. Lisää pannulle purjosuikaleet, sipulit ja omenakuutiot ja anna niiden kypsyä hiukan. Kaada ainesten joukkoon kanaliemi ja kerma. Murusta päälle vielä sinihomejuusto ja anna sen sulaa kastikkeen joukkoon. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan kylmää vettä ja kaada se kastikkeen joukkoon samalla sekoittaen. Anna kastikkeen hautua vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua ja koristele se lopuksi rakuunanlehdillä. Tarjoile omenainen kanakastike esimerkiksi keitetyn villiriisin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen