Kanaa Thaimaan tapaan
Lime-korianteri on ihana aasialainen makuvaihtoehto Kananpojan Ohuen ohuissa fileepihveissä. Tarjoile broileri riisin ja terveellisen porkkanasalaatin kera.
3-5 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi 400 g
3 dl basmatiriisiä
pieni tölkki kookosmaitoa (200ml)
2 dl vettä
puolikkaan limen mehu
3 porkkanaa
2 rkl seesamiöljyä
2 rkl hyvää oliiviöljyä
2 rkl lime mehua
mustapippuria myllystä & suolaa
mustia seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria
Resepti
Mittaa kattilaan vesi ja kookosmaito, kun seos kiehuu lisää riisi ja kypsennä 10 min miedolla lämmöllä. Tarkista välillä ettei riisi tartu pohjaan. Kun riisi on kypsää, lisää limen mehu.
Raasta porkkanat haluamallasi tavalla (Vinkki: jos käytät julienne-raastinta, laita raastetut suikaleet hetkeksi jääkylmäään veteen, näin saat rapsakkaa salaattia). Valuta ylimääräinen neste pois porkkanoista ja sekoita joukkoon öljyt ja muut mausteet. Viimeistele korianterilla.
Paista fileepihvit pannulla muutama minuutti molemmin puolin ja nauti heti kookosriisin ja porkkanasalaatin kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen