Kanabolognese

Kanabolognese

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Bolognese valmistuu mainiosti kananpojasta. Tässä reseptissä se valmistuu myös nopeasti ilman tuntikausien hauduttelua, mikä tekeekin kanabolognesesta hitin jo syntyessään.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g

1 prk Via Pomodoro Rosso Paste
1 prk / 400 g tomaattimurskaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta basilikaa
rypsiöljyä paistamiseen


Resepti

Paista kananpojan jauheliha rypsiöljyssä kypsäksi ja mausta suolalla. Lisää pannulle Pomodoro Rosso -tahna ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduttele noin 10 minuuttia ja viimeistele kanabolognese tuoreella basilikalla. Tarjoa pastan kera.

  • Laktoositon Laktoositon