Kanabolognese
Bolognese valmistuu mainiosti kananpojasta. Tässä reseptissä se valmistuu myös nopeasti ilman tuntikausien hauduttelua, mikä tekeekin kanabolognesesta hitin jo syntyessään.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
1 prk Via Pomodoro Rosso Paste
1 prk / 400 g tomaattimurskaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta basilikaa
rypsiöljyä paistamiseen
Resepti
Paista kananpojan jauheliha rypsiöljyssä kypsäksi ja mausta suolalla. Lisää pannulle Pomodoro Rosso -tahna ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduttele noin 10 minuuttia ja viimeistele kanabolognese tuoreella basilikalla. Tarjoa pastan kera.
-
Laktoositon