Kanafajitas

Kanafajitas

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Fajitat ovat mitä mainioin tapa järjestää purtavaa isommallekin porukalle. Kariniemen Fajitas-maustetut kananpojan paistisuikaleet maistuvat takuuvarmasti kaikille texmex-ruoan ystäville.

40 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale 450 g


Paprika-punasipulipaistos:

1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 punasipuli
1 rkl fajitas-maustetta

Avokado crème fraîche:

1 syöntikypsä avokado
1 prk / 200 g ranskankermaa
1 limen kuori + mehu
suolaa

Lisäksi:

½ pnt korianteria


Resepti

Kuori avokado ja poista kivi. Soseuta raastetun limenkuoren ja -mehun kanssa pyreeksi sauvasekoittimella. Sekoita lusikalla joukkoon ranskankerma, mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Leikkaa paprikat ja punasipuli viipaleiksi. Paista rypsiöljyssä, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Mausta fajitas-mausteella ja siirrä sivuun odottamaan.

Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista fajitas-suikaleet kypsiksi pienessä määrässä rypsiöljyä.

Lämmitä tortillaletut uunissa tai mikrossa ja täytä paprika-sipulipaistoksella, fajitas-suikaleilla, avokado crème fraîchella sekä korianterilla.

  • Laktoositon Laktoositon