Kanafajitas
Fajitat ovat mitä mainioin tapa järjestää purtavaa isommallekin porukalle. Kariniemen Fajitas-maustetut kananpojan paistisuikaleet maistuvat takuuvarmasti kaikille texmex-ruoan ystäville.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale 450 g
Paprika-punasipulipaistos:
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 punasipuli
1 rkl fajitas-maustetta
Avokado crème fraîche:
1 syöntikypsä avokado
1 prk / 200 g ranskankermaa
1 limen kuori + mehu
suolaa
Lisäksi:
½ pnt korianteria
Resepti
Kuori avokado ja poista kivi. Soseuta raastetun limenkuoren ja -mehun kanssa pyreeksi sauvasekoittimella. Sekoita lusikalla joukkoon ranskankerma, mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
Leikkaa paprikat ja punasipuli viipaleiksi. Paista rypsiöljyssä, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Mausta fajitas-mausteella ja siirrä sivuun odottamaan.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista fajitas-suikaleet kypsiksi pienessä määrässä rypsiöljyä.
Lämmitä tortillaletut uunissa tai mikrossa ja täytä paprika-sipulipaistoksella, fajitas-suikaleilla, avokado crème fraîchella sekä korianterilla.
-
Laktoositon