Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanafajitas

Kanafajitas

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Fajitakset ovat mitä mainioin tapa järjestää purtavaa isommallekin porukalle. Kariniemen Fajitasmaustetut kananpojan paistisuikaleet maistuvat takuuvarmasti kaikille texmex -ruoan ystäville.

40 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale 450 g


Paprika-punasipulipaistos:

1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 punasipuli
1 rkl fajitasmaustetta

avokado creme fraiche:

1 kpl syöntikypsä avokado
1 prk / 200 g ranskankermaa
1 limen kuori + mehu
suolaa

Lisäksi:

½ pnt korianteria


Resepti

Kuori avokado ja poista kivi. Soseuta raastetun limen kuoren ja mehun kanssa pyreeksi sauvasekoittimella. Sekoita lusikalla joukkoon ranskankerma, mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Leikkaa paprikat ja punasipuli viipaleiksi. Paista rypsiöljyssä, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Mausta fajitasmausteella ja siirrä sivuun odottamaan.

Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista fajitasuikaleet kypsiksi pienessä määrässä rypsiöljyä.

Lämmitä tortillaletut uunissa tai mikrossa ja täytä paprika-sipulipaistoksella, fajitasuikaleilla, avokado creme fraichella sekä korianterilla.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.