Kanahampurilaiset marinoidulla kurkulla
Kesän tirisevin hampurilaisresepti on tässä. Broilerin fileepihveistä valmistuvat mehevät hampurilaispihvit, joiden kanssa tarjotaan marinoituja kurkkuja.
8 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja 1 kg
8 kpl hampurilaissämpylöitä
3 dl Kesän jogurttikastiketta (linkki reseptiin sivupalkissa)
1 ruukullinen jääsalaattia
Marinoitua kurkkua
Marinoitu kurkku:
1 kurkku pitkinä lastuina (kokeile kuorimaveistä tai juustohöylää)
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
Resepti
Jogurttikastike kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä.
Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä, n. kolme minuuttia per puoli.
Paahda halkaistut sämpylät leikkuupinnoiltaan kevyesti grillissä – varo, etteivät ne pala!
Sivele jogurttikastiketta sämpylöiden paahdetuille pinnoille ja täytä sämpylät fileepihveillä ja marinoidulla kurkulla.
Marinoitu kurkku:
Sekoita keskenään suola, sokeri ja etikka.
Marinoi kurkkulastuja liemessä n. 5 minuuttia välillä käännellen.