Kanahampurilaiset marinoidulla kurkulla

Kanahampurilaiset marinoidulla kurkulla

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kesän tirisevin hampurilaisresepti on tässä. Broilerin fileepihveistä valmistuvat mehevät hampurilaispihvit, joiden kanssa tarjotaan marinoituja kurkkuja.

20 min

8 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan fileepihvi marinoitu n. 1,2 kg

8 kpl hampurilaissämpylöitä
3 dl Kesän jogurttikastiketta (linkki reseptiin sivupalkissa)
1 ruukullinen jääsalaattia
Marinoitua kurkkua

Marinoitu kurkku:
1 kurkku pitkinä lastuina (kokeile kuorimaveistä tai juustohöylää)
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa


Resepti

Jogurttikastike kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä.
Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä, n. kolme minuuttia per puoli.
Paahda halkaistut sämpylät leikkuupinnoiltaan kevyesti grillissä – varo, etteivät ne pala!
Sivele jogurttikastiketta sämpylöiden paahdetuille pinnoille ja täytä sämpylät fileepihveillä ja marinoidulla kurkulla.

Marinoitu kurkku:
Sekoita keskenään suola, sokeri ja etikka.
Marinoi kurkkulastuja liemessä n. 5 minuuttia välillä käännellen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.