Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanalan emännän uunikanaa ja juureksia

Kanalan emännän uunikanaa ja juureksia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen kotiseudun emännät tietävät kuinka maukkaimmat kanaherkut valmistuvat. Kuten tässä reseptissä juurespedillä paistuvat kananpojan koipireidet turhia kikkailematta. Helppoa ja maukasta.

75 min

3-6 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1-2 kpl Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton n. 1,1 kg

300 g perunoita
2 porkkanaa
½ selleri
1 kokonainen valkosipuli
2 palsternakkaa
4 salottisipulia
3 rkl voita
2 rkl hunajaa
yrttejä oregano ja lepe
suola
mp

2 dl valkosipulimajoneesia


Resepti

Kuori ja pilko juurekset reiluiksi suupaloiksi. Halkaise valkosipuli kuorineen kahtia. Sekoita juurekset, hunaja ja suola uunivuoassa. Kuutioi voi ja ripottele se juuresten pinnalle.

Silppua oregano ja persilja. Sekoita rypsiöljy, yrtit, suolaa ja mustapippuria keskenään. Pyörittele kananpojan koipireidet yrttiöljyssä. Asettele koipireidet juuresten päälle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 55 minuuttia.

Tarjoa koipireisien ja juuresten kanssa valkosipulimajoneesia.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.