Kanamakkaraa ja coleslawta

Kanamakkaraa ja coleslawta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Grillikesän klassikkoherkku nyt kananpojan makkarasta. Grillattu makkara ja coleslaw on lyömätön yhdistelmä, jota pitää nauttia vähintään pari kertaa kesässä. Meillä Kariniemellä tosin nautitaan tätä lähes joka viikonloppu.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan grillimakkara 260 g

 

Coleslaw:

½ valkokaali
1 porkkana
½ ruukkua lehtipersiljaa silputtuna
2 rkl vaaleaa viinietikkaa
150 g majoneesia
1 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä


Resepti

Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan. Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon persiljasilppu, majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.

Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 8 minuuttia, kunnes makkaroissa on kaunis paistopinta ja ne ovat kauttaaltaan kuumia.

Tarjoa makkarat coleslaw-salaatin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon