Kanamakkaraa ja coleslawta
Grillikesän klassikkoherkku nyt kananpojan makkarasta. Grillattu makkara ja coleslaw on lyömätön yhdistelmä, jota pitää nauttia vähintään pari kertaa kesässä. Meillä Kariniemellä tosin nautitaan tätä lähes joka viikonloppu.
4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan grillimakkara 260 g
Coleslaw:
½ valkokaali
1 porkkana
½ ruukkua lehtipersiljaa silputtuna
2 rkl vaaleaa viinietikkaa
150 g majoneesia
1 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä
Resepti
Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan. Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon persiljasilppu, majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.
Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 8 minuuttia, kunnes makkaroissa on kaunis paistopinta ja ne ovat kauttaaltaan kuumia.
Tarjoa makkarat coleslaw-salaatin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon