Kanamakkaraa ja sinappi-hunajadippiä
Tämän kesän vetonaula Kariniemen kotiseudun grilleissä on kananpojan grillimakkara. Mehukkuutta makkaraan tuo ihka aito kanaliemi, jonka ansiosta makkara on supermehevää ja extramuhevaa. Eli paketti makkaraa kainaloon ja grilliä lämmittämään!
2 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan grillimakkara 260 g
Sinappi-hunajadippi:
1 dl majoneesia
1 rkl hunajaa
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
½ tl savupaprikaa
Resepti
Sekoita majoneesi, hunaja, Dijon ja savupaprika keskenään ja anna maustua puolisen tuntia.
Grillaa tai paista makkarat kauniin värisiksi ja kuumiksi välillä käännellen noin 8 minuutin ajan. Tarjoa sinappi-hunajadipin ja salaatin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon