Kanamakkaraa ja sinappi-hunajadippiä
Tämän kesän vetonaula Kariniemen kotiseudun grilleissä on kanapekonilla maustettu kananpojan grillimakkara. Mehukkuutta makkaraan tuo ihka aito kanaliemi, jonka ansiosta makkara on supermehevää ja extramuhevaa. Eli paketti makkaraa kainaloon ja grilliä lämmittämään!
2 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan grillimakkara 260 g
Sinappi-hunajadippi:
1 dl majoneesia
1 rkl hunajaa
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
½ tl savupaprikaa
Resepti
Sekoita majoneesi, hunaja, Dijon ja savupaprika keskenään ja anna maustua puolisen tuntia.
Grillaa tai paista makkarat kauniin värisiksi ja kuumiksi välillä käännellen noin 8 minuutin ajan. Tarjoa sinappi-hunajadipin ja salaatin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon