Kanamakkaraa ja sinappi-hunajadippiä

Kanamakkaraa ja sinappi-hunajadippiä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tämän kesän vetonaula Kariniemen kotiseudun grilleissä on kanapekonilla maustettu kananpojan grillimakkara. Mehukkuutta makkaraan tuo ihka aito kanaliemi, jonka ansiosta makkara on supermehevää ja extramuhevaa. Eli paketti makkaraa kainaloon ja grilliä lämmittämään!

20 min

2 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Kanapekoni grillimakkara 260 g

1 dl majoneesia
1 rkl hunajaa
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
½ tl savupaprikaa


Resepti

Sekoita majoneesi, hunaja, Dijon ja savupaprika keskenään ja anna maustua puolisen tuntia.

Grillaa tai paista makkarat kauniin värisiksi ja kuumiksi välillä käännellen noin 8 minuutin ajan. Tarjoa sinappi-hunajadipin ja salaatin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon