Kananpoikaa maissipyreen ja punaisen riisin kera

Kananpoikaa maissipyreen ja punaisen riisin kera

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Säilykemaissista syntyy helposti mainio maissipyree, joka sopii näille kananpojan fileesuikaleille kuin nokka kanalle. Tämä sopii oivallisesti myös tortillojen ja nachojen täytteeksi.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale American Creamy 270 g

150 g säilykemaissia
2 dl laktoositonta kuohukermaa
1 pieni sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tl Tabascoa
½ ruukkua oreganoa
3 dl punaista riisiä
rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Paista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi. Siirrä sivuun odottamaan. Freesaa silputtu sipuli rypsiöljyssä pehmeäksi. Lisää pannulle kerma ja kiehauta. Lisää mukaan valutettu maissi ja kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kastike korkeareunaiseen kulhoon ja surauta sauvasekoittimella karkeahkoksi pyreeksi.

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa fileesuikaleet maissipyreen ja riisin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon