Kananpojan dippilautanen ja appelsiinimajoneesi

Kananpojan dippilautanen ja appelsiinimajoneesi

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Crispy pepper Napostelufileepalat pakkauksesta ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 175 asteessa, kunnes pinta on kauniin värinen. Voit halutessasi kypsentää palat myös paistinpannulla öljyssä tai voissa.
  • Leikkaa kermajuusto tai muu juusto reiluiksi sormin syötäviksi tangoiksi ja laita vadille naposteluporkkanoita, rypäleitä ja paloiteltua kiivihedelmää. Valmista appelsiinimajoneesi.
  • Riko kananmunan keltuainen puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Lisää joukkoon sinappi, ketsuppi, suola, sokeri ja valkoviinietikka. Pese appelsiini ja raasta kuori joukkoon, sekoita.
  • Valuta huoneenlämpöinen rypsiöljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen, kunnes majoneesi on sopivan sakea. Tarkista maku. Voit halutessasi sekoittaa majoneesin joukkoon hieman smetanaa tai kermavaahtoa.
  • Tarjoa appelsiinimajoneesi rapeiden kanapalojen ja muiden dipattavien kanssa.

Kokeile reseptejä