Kananpojan fileepihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat

Kananpojan fileepihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Pese ja kuori porkkanat. Huuhtele kesäkurpitsa. Höylää kasvikset mandoliinilla, juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi viipaleiksi kulhoon. Lisää suikaloidut sipulin varret.
  • Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja nostele kasvisten joukkoon.
  • Kokoa neljän folionyytin pohjalle misokasvikset ja nosta päälle pihvit. Sulje nyytit ja grillaa, kunnes pihvit ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia. Voit myös kypsentää Minuuttipihvit ja kasvikset folionyytissä uuniissa.

Kokeile reseptejä