Kananpojan fileepihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat

Kananpojan fileepihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tirisevä ja herkullinen resepti on asetella Minuuttipihvi® ja lempikasviksesi folionyyttiin ja sitten grillaamaan.

30 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g

4 kookasta porkkanaa
2 pientä kesäkurpitsaa
2-3 nippusipulin tai kevätsipulinvartta

 

Kastike:
1 ½ rkl misotahnaa
1 ½ rkl soijaa
2 rkl hunajaa
3 rkl seesaminsiemenöljyä


Resepti

Pese ja kuori porkkanat. Huuhtele kesäkurpitsa. Höylää kasvikset mandoliinilla, juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi viipaleiksi kulhoon. Lisää suikaloidut sipulin varret.

Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja nostele kasvisten joukkoon.

Kokoa neljän folionyytin pohjalle misokasvikset ja nosta päälle pihvit. Sulje nyytit ja grillaa, kunnes pihvit ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia. Voit myös kypsentää Minuuttipihvit ja kasvikset folionyytissä uuniissa.

  • Gluteeniton Gluteeniton