Kananpojan fileetaskut ja kasviksia pannulla
Kananpojan tuotteet kuuluvat lähes kaikkien kotikeittiöihin. Ne sopivat vuoden jokaiseen sesonkiin ja eri tavoin maustetut ja innovatiiviset makuvariantit pitävät huolen, että vaihtelua löytyy niin arkeen kuin juhlaankin. Helpot ja nopeat arkiruoat ovat tarpeen ja tässä tulee yksi sellainen. Voit kätkeä fileen sisään rohkeasti erimakuisia juustoja tai yrttejä, hedelmäpaloja tai vaikka lempileikkelettäsi. Kokeile mikä on oma suosikkisi! Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.
3 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hunaja-curry 370 g
3-6 rkl juustoraastetta
3 rkl rypsiöljyä
200 g parsakaalia (pakaste)
200 g maissinjyviä (pakaste)
¼ tl suolaa
2-3 dl ruoka- tai kuohukermaa
(rucolaa tai yrttejä)
Resepti
Ota Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Levitä pihvit työlaudalle kauniimpi puoli alaspäin. Ripottele pihveille juustoraastetta tai muuta täytettä ja käännä ne kahteen osaan. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja nosta pihvit pannulle. Paista kovalla lämmöllä molemmin puolin kaunis pinta ja lisää pannulle parsakaalia ja maissia. Mausta suolalla.
Lisää sitten ruoka- tai kuohukermaa ja anna hautua hiljalleen, kunnes kana on kypsää. Sekoittele välillä kasviksia ja kermaa.
Koristele rucolalla tai yrteillä ja tarjoa seuraksi keitettyä riisiä.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon