Kananpojan grillibowl
Kariniemen on tuonut markkinoille herkulliset Kananpojan Appelsiini-salsa Minuuttipihvi® -fileet. Maistuvat Minuuttipihvit voit valmistaa grillissä tai pannulla, kokonaisina tai suikaleiksi leikattuna. Valmista herkulliset Minuuttipihvit maistuvine lisäkkeineen ja kokoa kulhoon. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka tulisen tomaattihillon kanssa. Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.
3-4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
6-8 dl vettä
3-4 dl bulguria
1 kasvisliemikuutio
1 keltainen paprika
100 g pikkuparsoja
200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
200 g herkkusieniä
3 valkosipulinkynttä
1 appelsiini viipaleina
rypsi- tai oliiviöljyä paistamiseen
(125 g auringonkukan- ja villilupiininversoja)
(yrttejä)
Resepti
Ota Kariniemen Kananpojan Appelsiini-salsa Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon bulgur ja murennettu kasvisliemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia ilman kantta, kunnes neste on imeytynyt.
Paloittele paprika reiluiksi suupaloiksi. Leikkaa pikkuparsoista kannat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna grilli tai grillipannu ja öljyä pinta. Grillaa tai paista Minuuttipihvejä molemmin puolin noin 5-10 minuuttia. Grillaa tai paista kasvikset ja appelsiiniviipaleet käännellen. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta suolalla.
Kokoa annokset kulhoihin. Laita alimmaiseksi bulguria ja kasaa päälle kasvikset ja paloiteltua kananpoikaa. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka tulisen tomaattihillon tai muun kastikkeen kanssa.
-
Laktoositon