Kananpojan grillifileet, grillattuja minipaprikoita ja sinihomejuustodressingiä
Tässä herkullisessa kanareseptissä säästetään ajassa, mutta ei maussa. Grillatut minipaprikat ovat olleet hittikamaa jo useamman kesän, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. Ai ettien että kuinka hyvää!
2-4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton 600 g
suolaa
rouhittua mustapippuria
200 g minipaprikoita (pimientos de padrón)
Sinihomejuusto-dressing:
1 pkt sinihomejuustoa
200 g kermaviiliä
2 tl omenaviinietikkaa
1 tl rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
sormisuolaa
oliiviöljyä
Resepti
Yhdistä dressingin ainekset kulhossa ja surauta sauvasekoittajalla sileäksi kastikkeeksi. Laita jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
Laita paprikat kokonaisina kuumaan grilliin ja grillaa noin 4 minuuttia välillä käännellen, kunnes saat kauniin grillivärin. Mausta gourmetsuolalla ja oliiviöljyllä.
Poista kananpojan fileet pakkauksesta. Grillaa keskilämmöllä 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes mehevän kypsiä. Mausta fileet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti grillattujen pikkupaprikoiden ja sinihomejuustodressingin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon