Kananpojan grillifileet, grillattuja minipaprikoita ja sinihomejuustodressingiä

Kananpojan grillifileet, grillattuja minipaprikoita ja sinihomejuustodressingiä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Tässä herkullisessa kanareseptissä säästetään ajassa, mutta ei maussa. Herkullinen kananpojan grillifilee on valmiiksi kypsä, joten sille riittää, kun se vain pääsee piipahtamaan grillissä. Grillatut minipaprikat ovat olleet hittikamaa jo useamman kesän, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. Ai ettien että kuinka hyvää!

30 min

2-4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Kypsät grillifileet 460 g

200 g minipaprikoita (pimientos de padrón)

Sinihomejuusto-dressing:

1 pkt sinihomejuustoa
200 g kermaviiliä
2 tl omenaviinietikkaa
1 tl rouhittua mustapippuria


Resepti

Yhdistä dressingin ainekset kulhossa ja surauta sauvasekoittajalla sileäksi kastikkeeksi. Laita jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.

Laita paprikat kokonaisina kuumaan grilliin ja grillaa noin 4 minuuttia välillä käännellen, kunnes saat kauniin grillivärin. Mausta gourmetsuolalla ja oliiviöljyllä.

Poista kypsät kananpojan fileet pakkauksesta. Grillaa keskilämmöllä 5 minuuttia välillä käännellen. Tarjoa heti grillattujen pikkupaprikoiden ja sinihomejuustodressingin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon