Kananpojan grillisiipiä, romescoa ja grillattu fetasalaatti
Kanansiivet valmistuvat vaivattomasti myös grillissä. Kananpojan Grillivalmiit Siivet tarvitsee vain laittaa suoraan vuoassaan kuumaan grillin ja välillä hieman käännellä, ja ta-daa, herkku on valmis! Romesco ja grillattu fetasalaatti valmistuvat niin ikään grillin äärellä, joten aurinkovoidetta käsivarsiin ja niskaan ja ei muuta kuin grillailemaan.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g
Romesco:
2 suippopaprikaa
200 g kirsikkatomaatteja
1 dl pinjansiemeniä
1 punainen chili
2 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Kesäinen fetasalaatti:
1 kurkku
2 sydänsalaattia
100 g fetajuustoa
100 g kirsikkatomaatteja
suolaa
rouhittua mustapippuria
oliiviöljyä
Lisäksi:
foliovuoka romescon kypsennykseen
Resepti
Kuumenna grilli kuumaksi. Asettele siivet tasaisesti alumiinirasiaansa. Asettele romescon ainekset pinjansiemeniä lukuun ottamatta toiseen foliovuokaan. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää mukaan oliiviöljy ja pyöräytä sekaisin.
Leikkaa sydänsalaatit ja kurkut pituussuuntaan halki. Puolita kirsikkatomaatit ja murusta fetajuusto.
Kypsennä siipiä ja romescon aineksia noin 220-asteisessa grillissä kannen alla noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kääntele siipiä kypsennyksen puolivälissä.
Grillaa salaatit ja kurkut nopeasti kovalla lämmöllä kauniin värisiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Leikkaa grillatut kurkut pienemmiksi paloiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään.
Kun paprikat ovat kypsyneet pehmeiksi, kippaa kaikki grillatut romescon ainekset kulhoon. Lisää joukkoon pinjansiemenet. Surauta sileäksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
Tarjoa grillatut siivet romescon ja salaatin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon