Kananpojan grillisiipiä, romescoa ja grillattu fetasalaatti

Kananpojan grillisiipiä, romescoa ja grillattu fetasalaatti

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Kuumenna grilli kuumaksi. Asettele siivet tasaisesti alumiinirasiaansa. Asettele romescon ainekset pinjansiemeniä lukuun ottamatta toiseen foliovuokaan. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää mukaan oliiviöljy ja pyöräytä sekaisin.
  • Leikkaa sydänsalaatit ja kurkut pituussuuntaan halki. Puolita kirsikkatomaatit ja murusta fetajuusto.
  • Kypsennä siipiä ja romescon aineksia noin 220-asteisessa grillissä kannen alla noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kääntele siipiä kypsennyksen puolivälissä.
  • Grillaa salaatit ja kurkut nopeasti kovalla lämmöllä kauniin värisiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Leikkaa grillatut kurkut pienemmiksi paloiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään.
  • Kun paprikat ovat kypsyneet pehmeiksi, kippaa kaikki grillatut romescon ainekset kulhoon. Lisää joukkoon pinjansiemenet. Surauta sileäksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
  • Tarjoa grillatut siivet romescon ja salaatin kera.

Kokeile reseptejä