Kananpojan Herkkurulla ja caponata kreikkalaisittain
Kanapaisti sisilialaisen munakoisomuhennoksen kera on näyttävä ja maistuva päivällinen tai juhlapäivän tarjoilu.
6-8 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Herkkurulla 1 kg
3 rkl oliiviöljyä
2-3 paprikaa
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
400 g tomaattimurskaa
2 anjovisfilettä
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuminansiemeniä
1 kanelitanko
2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
kourallinen tuoretta minttua
Resepti
Kypsennä Herkkurulla pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa caponata. Kuutioi pestyt kasvikset ronskeiksi paloiksi ja hienonna valkosipulit. Paista kasviksia kasarissa oliiviöljyn kera, kunnes ne alkavat saada väriä. Lisää joukkoon loput ainekset minttua lukuun ottamatta. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia ja nosta kasari pois levyltä. Sekoita joukkoon hienonnettu minttu ja anna maustua kannen alla paistin valmistumiseen saakka välillä sekoitellen.
Kaada caponata vadille ja viipaloi päälle valmis Herkkurulla.
Jos ruokaa jää yli, katso täältä, miten ne hyödynnetään makoisissa kerrosleivissä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen