Kananpojan Herkkurulla ja caponata kreikkalaisittain

Kananpojan Herkkurulla ja caponata kreikkalaisittain

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kanapaisti sisilialaisen munakoisomuhennoksen kera on näyttävä ja maistuva päivällinen tai juhlapäivän tarjoilu.

120 min

6-8 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Herkkurulla 1 kg

3 rkl oliiviöljyä
2-3 paprikaa
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
400 g tomaattimurskaa
2 anjovisfilettä
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuminansiemeniä
1 kanelitanko
2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
kourallinen tuoretta minttua


Resepti

Kypsennä Herkkurulla pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa caponata. Kuutioi pestyt kasvikset ronskeiksi paloiksi ja hienonna valkosipulit. Paista kasviksia kasarissa oliiviöljyn kera, kunnes ne alkavat saada väriä. Lisää joukkoon loput ainekset minttua lukuun ottamatta.  Anna hautua kannen alla 10 minuuttia ja nosta kasari pois levyltä. Sekoita joukkoon hienonnettu minttu ja anna maustua kannen alla paistin valmistumiseen saakka välillä sekoitellen.

Kaada caponata vadille ja viipaloi päälle valmis Herkkurulla.

Jos ruokaa jää yli, katso täältä, miten ne hyödynnetään makoisissa kerrosleivissä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen