Kananpojan hodarit

Kananpojan hodarit

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 30 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Aloita valmistamalla raparperi-BBQ-kastike. Kuori ja hienonna kelta- tai punasipulit ja valkosipulinkynnet. Mikäli käytät pakastettuja raparperipaloja, ota ne huoneenlämpöön. Jos käytät tuoreita, huuhtele varret ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  • Sulata voi kattilassa tai paistokasarissa. Lisää joukkoon sipuli- ja valkosipulisilppu ja kääntele hetki, mutta älä ruskista. Lisää raparperipalat, tomaattimurska ja fariinisokeri. Anna kiehua hiljalleen.
  • Hienonna chili. Jos haluat kastikkeesta tulista, jätä siemenet, muuten poista ne. Lisää hienonnettu chili, mustapippurirouhe, juustokumina, savupaprikajauhe, worcesterkastike ja yhden sitruunan puristettu mehu.
  • Anna kastikkeen kiehua ilman kantta hiljalleen noin tunti. Tarkista maku.
  • Valmista sitten coleslaw. Sekoita hienonnetun kaalin joukkoon porkkanaa raastettuna. Hienonna halutessasi joukkoon chiliä.
  • Kääntele mukaan vielä majoneesi tai jogurtti ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarkista maku.
  • Kypsennä sitten Kananpojan Ranch Rapeat sisäfileet. Kuumenna voi tai öljy pannulla ja paista fileet molemmin puolin kuumalla pannulla. Tarkista, että ne kypsyvät myös sisältä.
  • Ota hodarisämpylät esille ja lämmitä hieman halutessasi. Täytä hodarit rapeilla sisäfileillä, raparperi-BBQ-kastikkeella ja coleslawlla. Nauti heti!

Kokeile reseptejä