Kananpojan hodarit

Kananpojan hodarit

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen on tuonut markkinoille herkulliset gluteenitontakin ruokavaliota noudattaville sopivat Kananpojan Ranch Rapeat sisäfileet, valmiiksi leivitetyt ja vain paistoa vailla olevat mureat palat, joita voit käyttää monipuolisesti ruoanvalmistuksessa. Dippaile kypsennettynä, tarjoa riisin tai kasvisten kanssa tai täytä burgerit tai hodarit, aina yhtä hyvää! Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

45 min

7-9 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Rapeat sisäfileet Ranch 400 g

nokare voita tai rypsiöljyä paistamiseen

Lisäksi:

7-9 hot dog -sämpylää

Raparperi-BBQ-kastike:

3 pientä kelta- tai punasipulia
3 valkosipulinkynttä
200 g raparperipaloja
100 g voita
200 g tomaattimurskaa
2 ½ dl fariinisokeria
1 punainen mieto chili
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl juustokuminaa
1 rkl savupaprikajauhetta
1 rkl worcesterkastiketta
yhden sitruunan mehu

Coleslaw:

2 dl hienonnettua keräkaalia
1 porkkana
(pieni pala mietoa chiliä)
½-3/4 dl majoneesia tai maustamatonta jogurttia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä


Resepti

Aloita valmistamalla raparperi-BBQ-kastike. Kuori ja hienonna kelta- tai punasipulit ja valkosipulinkynnet. Mikäli käytät pakastettuja raparperipaloja, ota ne huoneenlämpöön. Jos käytät tuoreita, huuhtele varret ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sulata voi kattilassa tai paistokasarissa. Lisää joukkoon sipuli- ja valkosipulisilppu ja kääntele hetki, mutta älä ruskista. Lisää raparperipalat, tomaattimurska ja fariinisokeri. Anna kiehua hiljalleen. Hienonna chili. Jos haluat kastikkeesta tulista, jätä siemenet, muuten poista ne. Lisää hienonnettu chili, mustapippurirouhe, juustokumina, savupaprikajauhe, worcesterkastike ja yhden sitruunan puristettu mehu. Anna kastikkeen kiehua ilman kantta hiljalleen noin tunti. Tarkista maku.

Valmista sitten coleslaw. Sekoita hienonnetun kaalin joukkoon porkkanaa raastettuna. Hienonna halutessasi joukkoon chiliä. Kääntele mukaan vielä majoneesi tai jogurtti ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarkista maku.

Kypsennä sitten Kananpojan Ranch Rapeat sisäfileet. Kuumenna voi tai öljy pannulla ja paista fileet molemmin puolin kuumalla pannulla. Tarkista, että ne kypsyvät myös sisältä.

Ota hodarisämpylät esille ja lämmitä hieman halutessasi. Täytä hodarit rapeilla sisäfileillä, raparperi-BBQ-kastikkeella ja coleslawlla. Nauti heti!

  • Laktoositon Laktoositon