Kananpojan Hunajasiivet, currydippiä ja kesäsalaattia

Kananpojan Hunajasiivet, currydippiä ja kesäsalaattia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Helppo kesäruoka syntyy mureista kanansiivistä. Sekoita broilerinsiipien seuraksi raikas salaatti ja maukas dippikastike.

30 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g


Currydippi:
200 g turkkilaista jogurttia
2 tl punaista currytahnaa
2 rkl vastapuristettua sitruuna- tai limemehua
1 rkl sokeria
pala tuoretta inkivääriä raastettuna

Kesäsalaatti:
1 ruukku rucolaa
1 ruukku herneenversoja
50 g auringonkukan versoja
200 g mansikoita
1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä


Resepti

Paista Hunajasiipiä 225-asteisessa uunissa tai grillaa molemmin puolin miedohkolla lämmöllä noin puoli tuntia. Valmista sillä aikaa dippi ja salaatti.

Sekoita jogurtin joukkoon currytahna ja sitrusmehu, sokeri ja inkivääri. Anna dipin maustua hetki kylmässä.

Sekoita rucola, herneenversot ja auringonkukan versot keskenään ja lohko joukkoon mansikat. Ripottele salaatin pinnalle kuumassa pannussa paahdetut auringonkukansiemenet.

Istahda kesäisen pöydän ääreen herkuttelemaan.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen