Kananpojan Hunajasiivet, currydippiä ja kesäsalaattia
Helppo kesäruoka syntyy mureista kanansiivistä. Sekoita broilerinsiipien seuraksi raikas salaatti ja maukas dippikastike.
3-4 annosta
-
Uuniin
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g
Currydippi:
200 g turkkilaista jogurttia
2 tl punaista currytahnaa
2 rkl vastapuristettua sitruuna- tai limemehua
1 rkl sokeria
pala tuoretta inkivääriä raastettuna
Kesäsalaatti:
1 ruukku rucolaa
1 ruukku herneenversoja
50 g auringonkukan versoja
200 g mansikoita
1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
Resepti
Paista Hunajasiipiä 225-asteisessa uunissa tai grillaa molemmin puolin miedohkolla lämmöllä noin puoli tuntia. Valmista sillä aikaa dippi ja salaatti.
Sekoita jogurtin joukkoon currytahna ja sitrusmehu, sokeri ja inkivääri. Anna dipin maustua hetki kylmässä.
Sekoita rucola, herneenversot ja auringonkukan versot keskenään ja lohko joukkoon mansikat. Ripottele salaatin pinnalle kuumassa pannussa paahdetut auringonkukansiemenet.
Istahda kesäisen pöydän ääreen herkuttelemaan.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen