Kananpojan nachopelti ja tuoretomaattisalsaa

Kananpojan nachopelti ja tuoretomaattisalsaa

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Nachopelti on klassinen perjantai-illan leffaeväs nopeutensa ja helppoutensa ansiosta. Kariniemen Kalkkunapepperoni antaa nachopeltiin extramakua, joten makutakuu on huipussaan. Tiraus limeä sekä meksikolainen olut kruunaavat tämänkin makumatkan täydelliseksi.

25 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunapepperoni 125 g

1 pkt Kariniemen Kypsät fajitas Kanasuikaleet 200 g
400 g nachoja
250 g cheddarkastiketta (esim. Valio Koskenlaskija)
15 kpl jalapenoviipaleita
1 ruukku korianteria
3 tomaattia
1 punasipuli
1 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen


Resepti

Kuutioi tomaatit. Hienonna punasipuli ja korianteri. Yhdistä tomaattikuutiot, punasipuli, korianteri ja valkoviinietikka kulhossa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja sekoita huolellisesti.

Paista fajitas suikaleet rapsakoiksi tilkassa rypsiöljyä. Lisää lopuksi pannulle kalkkunapepperoniviipaleet.

Levitä nachot laakeaan astiaan. Täytä nachovuoka kanasuikaleilla ja pepperoniviipaleilla, jalapenoilla, cheddarkastikkeella ja tuoretomaattisalsalla. Tarjoa meksikolaisen oluen ja limen kera.