Kananpojan ”ribsejä” ja pikkupihvejä ´nduja-majoneesin kera
Tämä näppieväs on leffailtojen herkkujen aatelia. Kananpojan reidestä leikatut luulliset ”ribsit” ja luuttomat pikkupihvit saavat kuolan valumaan jo katsellessa. Kun kylkeen valmistetaan vielä trendin aallonharjalla ratsastavalla ´ndujalla maustettu majoneesi, niin huhheijaa, kuinka hyvää on! Lisukkeeksi ei tarvitse muuta kuin rapsakoita dippikasviksia ja ilta on täydellinen.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Grillicombo Ribs Yakitori&Pikkupihvi Hickory Brown Sugar n. 1,1 kg
´Nduja-majoneesi:
1 dl majoneesia
1 rkl ´ndujaa (tulinen salamitahna)
1 tl sokeria
Lisäksi:
dippikasviksia (kurkkua, porkkanaa, kukkakaalia jne.)
Resepti
Levitä kananpojan ribsit ja pikkupihvit uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kananpoika on murean kypsää ja pinnalta rapsakaksi paistunut. Laita kananpoika folion alle vetäytymään.
Sekoita ´nduja-majoneesin ainekset huolellisesti keskenään ja anna maustua hetken aikaa.
Tarjoa kananpojan ”ribsit” ja pikkupihvit ´nduja-majoneesin ja dippikasviksien kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon