Kananpojan ”ribsejä” ja pikkupihvejä ´nduja-majoneesin kera

Kananpojan ”ribsejä” ja pikkupihvejä ´nduja-majoneesin kera

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tämä näppieväs on leffailtojen herkkujen aatelia. Kananpojan reidestä leikatut luulliset ”ribsit” ja luuttomat pikkupihvit saavat kuolan valumaan jo katsellessa. Mutta kun kylkeen valmistetaan vielä trendin aallonharjalla ratsastavalla ´ndujalla maustettu majoneesi, niin hop-heijjaa kuinka hyvää on. Lisukkeeksi ei tarvitse muuta kuin rapsakoita dippikasviksia ja ilta on täydellinen.

30 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Napostelucombo Ribs Buffalo&Pikkupihvi lime-jalapeno n. 1,1 kg


´Nduja-majoneesi:

1 dl majoneesia
1 rkl ´ndujaa (tulinen salamitahna)
1 tl sokeria

Lisäksi:

dippikasviksia (kurkkua, porkkanaa, kukkakaali jne)


Resepti

Levitä kananpojan ribsit ja pikkupihvit uunin pellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kananpoika on murean kypsää ja pinnalta rapsakaksi paistunut. Laita kananpoika folion alle vetäytymään.

Sekoita ´nduja-majoneesin ainekset huolellisesti keskenään ja anna maustua hetken aikaa.

Tarjoa kananpojan ”ribsit” ja pikkupihvit ´nduja-majoneesin ja dippikasviksien kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon