Kanansiipiä ja feta-perunasalaatti
Kesäherkut saavat olla kepeitä ja helposti ulkona nautittavia, sillä talvella ruokaillaan taas sisätiloissa!
annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g
4 isoa, kypsää perunaa
200 g fetajuustoa tai salaattijuustoa
2 kesäsipulia varsineen
2-3 dl pieniä mansikoita
1 ruukku villirucolaa
1 ruukku basilikaa
1-2 dl kivettömiä oliiveja, vihreitä tai mustia
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä, muutama kierros
Resepti
Grillaa Kananpojan hunajasiivet kuumassa grillissä välillä käännellen.
Leikkaa fetajuusto tai salaattijuusto kuutioiksi tai käytä valmiita kuutioita.
Hienonna kesäsipulit ja lohko mansikat.
Revi joukkoon villirucola ja basilika.
Sekoita joukkoon kivettömät oliivit ja jauha mausteeksi mustapippuria ja suolaa myllystä.
Tarjoa grillatut hunajasiivet raikkaan salaatin kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen