Kanansiipiä ja nachoja
Nachojen kanssa sopivat tuliset maut. Voimakkaasti marinoidut Kananpojan Liekkisiivet® sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Oivallista naposteltavaa ja tarjottavaa illanistujaisiin!
1-2 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
1 pss nachoja
1 prk juustokastiketta
3 tomaattia
2 rkl jalapenoviipaleita
1 punasipuli
1 lime
Resepti
Paista Liekkisiivet® 225-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Peitä kypsät siivet löysästi foliolla nachojen valmistuksen ajaksi. Asettele nachot uunivuokaan ja levitä juustokastike niiden päälle. Lämmitä nachoja uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia. Kuutioi tomaatti ja punasipuli. Käytä uunivuokaa tarjoiluastiana ja lisää jalapenoviipaleet, tomaatti- ja sipulikuutiot nachojen joukkoon. Laita Liekkisiivet® tarjolle nachojen päälle. Viimeistele ateria vielä puristamalla päälle raikasta limemehua.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen