Kanansiipiä ja nachoja

Kanansiipiä ja nachoja

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Nachojen kanssa sopivat tuliset maut. Voimakkaasti marinoidut Kananpojan Liekkisiivet® sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Oivallista naposteltavaa ja tarjottavaa illanistujaisiin!

40 min

1-2 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g

1 pss nachoja
1 prk juustokastiketta
3 tomaattia
2 rkl jalapenoviipaleita
1 punasipuli
1 lime


Resepti

Paista Liekkisiivet® 225-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Peitä kypsät siivet löysästi foliolla nachojen valmistuksen ajaksi. Asettele nachot uunivuokaan ja levitä juustokastike niiden päälle. Lämmitä nachoja uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia. Kuutioi tomaatti ja punasipuli. Käytä uunivuokaa tarjoiluastiana ja lisää jalapenoviipaleet, tomaatti- ja sipulikuutiot nachojen joukkoon. Laita Liekkisiivet® tarjolle nachojen päälle. Viimeistele ateria vielä puristamalla päälle raikasta limemehua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.