Kanansiivet ja mozzarellasalaatti
Valmista kevyeen naposteluhetkeen raikas salaatti ja lempeät hunajasiivet. Voit lisätä Välimeren tunnelmaa tarjoilemalla broilerin ja salaatin kylkiäisenä kuohkeaa leipää.
3-4 annosta
-
Uuniin
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g
200 g kirsikkatomaatteja
200 g mozzarellapalloja
mustia kalamata-oliiveja
1 ruukku basilikaa
1 punasipuli renkaina
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl tummaa balsamicoa
tilkka juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
Resepti
Kypsennä hunajasiivet leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa tai grillissä noin puolen tunnin ajan, kunnes pinta on kauniin ruskea.
Puolita kirsikkatomaatit ja lisää joukkoon mozzarellapallot, hienonnettua basilikaa ja sipulirenkaat.
Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja valuta lopputulos salaatin päälle. Asettele siivet ja salaatti houkuttelevan näköisesti ruokapöytään ja kutsu muut syöjät paikalle
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen