Kanansiivet ja mozzarellasalaatti

Kanansiivet ja mozzarellasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Valmista kevyeen naposteluhetkeen raikas salaatti ja lempeät hunajasiivet. Voit lisätä Välimeren tunnelmaa tarjoilemalla broilerin ja salaatin kylkiäisenä kuohkeaa leipää.

30 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g

200 g kirsikkatomaatteja
200 g mozzarellapalloja
mustia kalamata-oliiveja
1 ruukku basilikaa
1 punasipuli renkaina 

Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl tummaa balsamicoa
tilkka juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä
½ tl suolaa


Resepti

Kypsennä hunajasiivet leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa tai grillissä noin puolen tunnin ajan, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Puolita kirsikkatomaatit ja lisää joukkoon mozzarellapallot, hienonnettua basilikaa ja sipulirenkaat.
Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja valuta lopputulos salaatin päälle. Asettele siivet ja salaatti houkuttelevan näköisesti ruokapöytään ja kutsu muut syöjät paikalle

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen