Kanansiivet ja Välimeren pastasalaatti

Kanansiivet ja Välimeren pastasalaatti

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Kypsennä kanan siivet grillissä tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa, kunnes siipipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat kypsiä.
  • Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pennepastaa, kunnes se on sopivan kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Lisää valutetun pastan joukkoon oliiviöljy, aurinkokuivatut tomaatit, hienonnettu persilja ja oliivit. Mausta mustapippurilla.
  • Paahda pinjansiemenet kuumassa pannussa ja lisää salaatin joukkoon. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
  • Tarjoa pastasalaatti herkullisten siipien seurana.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä