Kanansiivet ja Välimeren pastasalaatti

Kanansiivet ja Välimeren pastasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Salaatti Välimerellisistä aineksista valmistuu siipipalojen kypsyessä. Tarjoa broilerinsiivet salaatin kera iltapalaksi tai vaikkapa grillin äärellä.

35 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g

1 l vettä
1 tl suolaa
3 dl pennepastaa
½ dl oliiviöljyä
1-2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1 ruukku persiljaa hienonnettuna
1 dl oliiveja
mustapippuria myllystä
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
ripaus suolaa tarvittaessa


Resepti

Kypsennä kanan siivet grillissä tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa, kunnes siipipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat kypsiä.

Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pennepastaa, kunnes se on sopivan kypsää.
Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Lisää valutetun pastan joukkoon oliiviöljy, aurinkokuivatut tomaatit, hienonnettu persilja ja oliivit. Mausta mustapippurilla.
Paahda pinjansiemenet kuumassa pannussa ja lisää salaatin joukkoon.
Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Tarjoa pastasalaatti herkullisten siipien seurana.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus