Kanansiivet ja Välimeren pastasalaatti
Salaatti Välimerellisistä aineksista valmistuu siipipalojen kypsyessä. Tarjoa broilerinsiivet salaatin kera iltapalaksi tai vaikkapa grillin äärellä.
4 annosta
-
Uuniin
-
Grilliin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g
1 l vettä
1 tl suolaa
3 dl pennepastaa
½ dl oliiviöljyä
1-2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1 ruukku persiljaa hienonnettuna
1 dl oliiveja
mustapippuria myllystä
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
ripaus suolaa tarvittaessa
Resepti
Kypsennä kanan siivet grillissä tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa, kunnes siipipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat kypsiä.
Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pennepastaa, kunnes se on sopivan kypsää.
Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Lisää valutetun pastan joukkoon oliiviöljy, aurinkokuivatut tomaatit, hienonnettu persilja ja oliivit. Mausta mustapippurilla.
Paahda pinjansiemenet kuumassa pannussa ja lisää salaatin joukkoon.
Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
Tarjoa pastasalaatti herkullisten siipien seurana.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus