Kanapasta arrabiata
Lazion alueelta Italiasta alun perin oleva arrabiata tarkoittaa kirjaimellisesti vihaista, joten hienoinen tulisuus on tässä ruoassa enemmän kuin suotavaa. Kariniemen kananpojan fileesuikaleet sopivat tähän ruokaan kuin nakutettu ja tulisuutta voit itse säädellä arrabiatalla ja tarvittaessa vaikka tuoreella chilillä.
2-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
½ prk arrabiata maustekastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
kourallinen kalamata oliiveja
1 valkosipulin kynsi viipaloituna
1 dl parmesaania raastettuna
½ dl oliiviöljyä
160 g tagliatellea
Resepti
Paista fileesuikaleet lähes kypsiksi pienessä määrässä oliiviöljyä. Lisää pannulle oliivit ja valkosipuliviipaleet. Kun valkosipuli alkaa saamaan kauniin värin lisää mukaan arrabiata-tahna ja tomaattipyree. Jatka hetki paistamista ja siirrä sivuun.
Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita kenaseos, pasta ja loppu oliiviöljy keskenään.
Tarjoa raastetun parmesaanin kera ja nauti.
-
Laktoositon