Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanapasta arrabiata

Kanapasta arrabiata

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Lazion alueelta Italiasta alun perin oleva arrabiata tarkoittaa kirjaimellisesti vihaista, joten hienoinen tulisuus on tässä ruoassa enemmän kuin suotavaa. Pestomaustetut Kariniemen kananpojan fileesuikaleet sopivat tähän ruokaan kuin nakutettu ja tulisuutta voit itse säädellä arrabiatalla ja tarvittaessa vaikka tuoreella chilillä.

30 min

2-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale punainen pesto 300 g

½ prk arrabiata maustekastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
kourallinen kalamata oliiveja
1 valkosipulin kynsi viipaloituna
1 dl parmesaania raastettuna
½ dl oliiviöljyä
160 g tagliatellea


Resepti

Paista pestosuikaleet lähes kypsiksi pienessä määrässä oliiviöljyä. Lisää pannulle oliivit ja valkosipuliviipaleet. Kun valkosipuli alkaa saamaan kauniin värin lisää mukaan arrabiata-tahna ja tomaattipyree. Jatka hetki paistamista ja siirrä sivuun.

Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita kenaseos, pasta ja loppu oliiviöljy keskenään.

Tarjoa raastetun parmesaanin kera ja nauti.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.