Kanapastasalaatti
Kanapastasalaatti loistava tarjoilu juhlatilaisuuksiin – mutta myös helppo ja herkullinen arkiruoka. Pastasalaattia kannattaa tehdä suoraan parin päivän tarpeisiin, sillä sen maku vain paranee tekeydyttyään jonkun aikaa jääkaapissa.
Tämä At Maria's -blogin resepti syntyi #leikkelehurmio-yhteistyön tuloksena.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g
500 g täysjyväpastaa
1 purkki ananaspaloja
1 omena
1 punainen suippopaprika
1 parsakaali
1 pieni punasipuli
tuoretta timjamia koristeluun
Kastike
2 purkkia kermaviiliä
2 rkl currya
puolikkaan sitruunan mehu
ripaus suolaa
loraus hunajaa
Resepti
Keitä pastat pakkauksen ohjeen mukaan.
Pienitse fileeleikkeleet, omena, paprikat ja punasipuli.
Valuta ananaspalat.
Sekoita keitetty, valutettu ja jäähdytetty pasta muiden salaatin muiden ainesten kanssa.
Sekoita joukkoon kastike, jonka ainekset on sekoitettu keskenään.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia