Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanapeet - kolme erilaista

Kanapeet - kolme erilaista

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Juhlat tulossa? Kanaisat kanapeet ovat mitä ihanimpia coctail- tai alkupaloja. Nämä kolme, hyvin yhteensopivaa herkkupalaa on kaikki tehty Kariniemen paahdetuista fileeleikkeleistä.

30 min

annosta

Valmistusaineet

3 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g

Kana-vuohenjuusto crostinit:

140 g levittyvää vuohenjuustoa
nippu ruohosipulia hienonnettuna
½ tl rouhittua mustapippuria
crostineja tai muita voileipäkeksejä

Pollo Caprese:

250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
250 g mozzarellaa
1 ruukku basilikaa
hammastikkuja

Mansikka-kanapeet:

250 g briejuustoa
1 rasia mansikoita lohkoina
1 rasia versoja
crostineja tai muita voileipäkeksejä


Resepti

Kana-vuohenjuusto crostinit:
Leikkaa fileeviipaleet pieniksi kuutioiksi ja sekoita vuohenjuuston, ruohosipulin ja mustapippurin kanssa tasaiseksi tahnaksi. Muotoile massasta kahden lusikan avulla nokareet crostineille ja koristele vielä ruohosipulilla.

Pollo Caprese:
Leikkaa mozzarella pieniksi tangoiksi ja kääri tangot fileeviipaleisiin. Pujota hammastikkuihin ensin tomaatinpuolikkaat, sitten rullaksi käärityt basilikanlehdet ja viimeiseksi vielä kana-mozzarellatangot.

Mansikka-kanapeet:
Taittele ensin fileeviipaleet viuhkoiksi keksien päälle. Nostele viuhkojen päälle versoja ja viipaleet briejuustoa. Viimeistele vielä mansikanlohkoilla ja tarjoa seuraksi valmista balsamicosiirappia.



  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.