Kanapeet - kolme erilaista
Juhlat tulossa? Kanaisat kanapeet ovat mitä ihanimpia coctail- tai alkupaloja. Nämä kolme, hyvin yhteensopivaa herkkupalaa on kaikki tehty Kariniemen paahdetuista fileeleikkeleistä.
annosta
Valmistusaineet
3 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g
Kana-vuohenjuusto crostinit:
140 g levittyvää vuohenjuustoa
nippu ruohosipulia hienonnettuna
½ tl rouhittua mustapippuria
crostineja tai muita voileipäkeksejä
Pollo Caprese:
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
250 g mozzarellaa
1 ruukku basilikaa
hammastikkuja
Mansikka-kanapeet:
250 g briejuustoa
1 rasia mansikoita lohkoina
1 rasia versoja
crostineja tai muita voileipäkeksejä
Resepti
Kana-vuohenjuusto crostinit:
Leikkaa fileeviipaleet pieniksi kuutioiksi ja sekoita vuohenjuuston, ruohosipulin ja mustapippurin kanssa tasaiseksi tahnaksi. Muotoile massasta kahden lusikan avulla nokareet crostineille ja koristele vielä ruohosipulilla.
Pollo Caprese:
Leikkaa mozzarella pieniksi tangoiksi ja kääri tangot fileeviipaleisiin. Pujota hammastikkuihin ensin tomaatinpuolikkaat, sitten rullaksi käärityt basilikanlehdet ja viimeiseksi vielä kana-mozzarellatangot.
Mansikka-kanapeet:
Taittele ensin fileeviipaleet viuhkoiksi keksien päälle. Nostele viuhkojen päälle versoja ja viipaleet briejuustoa. Viimeistele vielä mansikanlohkoilla ja tarjoa seuraksi valmista balsamicosiirappia.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia