Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Karibialaista kananpoikaa ja sahramirisottoa

Karibialaista kananpoikaa ja sahramirisottoa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Mausteinen grillattu kananpojan paistileike ja täyteläinen sahramirisotto ovat täydellinen combo. Paistileikkeen pehmeys ja mehukkuus ovat omiaan tähän karibialaista henkeä tarjoavaan herkkuun.

45 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan paistileike Caribbean Hot 700 g

Sahramirisotto:

½ sipuli hienonnettuna
2 dl risottoriisiä, esim arborio
1 dl valkoviiniä
n. 1 l kana, -tai kasvislientä
1,5 dl parmesaaniraastetta
2 rkl sitruunamehua
1 rkl voita
3 rkl oliiviöljyä
0,5 g / 1 pss sahramia

Persilja-chiliöljy:

1 pnt lehtipersiljaa
1 punainen chili
1 dl rypsiöljy
1 rkl sitruunamehua
suolaa


Resepti

Grillaa tai paista paistileikkeet noin 20 minuuttia, kunnes mehevän kypsiä. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Sahramirisotto:

Kuullota sipulia oliiviöljyssä, kunnes se alkaa pehmetä. Lisää mukaan risottoriisi ja jatka kuullottamista pari minuuttia. Kaada mukaan valkoviini ja sekoittele kunnes lähes kaikki viini on imeytynyt. Ala lisäämään kanalientä joukkoon desi kerrallaan. Anna edellisen liemen aina imeytyä lähes kokonaan ennen seuraavan desin lisäämistä. Jatka tätä, kunnes riisi on lähes kypsää. Ota kattila pois liedeltä ja lisää mukaan raastettu parmesaani, sahrami, voi ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja sekoita huolellisesti. Risotto saa olla aina riisipuuromaisen löysää.

Persilja-chiliöljy:

Laita kaikki ainekset kulhoon ja ”poraa” sauvasekoittajalla sileäksi. Anna maustua puolisen tuntia.

 

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.