Kariniemen emännän Kievin kana
Kiovalainen kana on tyylikäs tarjottava vieraspöytään. Kariniemen emäntä vauhdittaa tämän broileriruoan valmistusta aloittamalla maustevoin tekemisen jo edellisenä päivänä.
5-8 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt (6-8 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
½ sitruunanmehu
Maustevoi:
100 g voita
1-2 hienonnettua valkosipulinkynttä
2-3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
ripaus suolaa
Leivitykseen:
½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 kananmuna
1 dl korppujauhoja
cocktailtikkuja
öljyä paistamiseen
Resepti
Aloita maustevoista. Sekoita voin joukkoon hienonnettua valkosipulia ja persiljaa, sekä ripaus suolaa. Sekoita mausteet tasaiseksi. Rullaa voi ohueksi pötköksi ja kääri se kelmuun. Laita valmis maustevoi pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Laita Kananpojan Minuuttipihvi® työlaudalle ja leikkaa jokaisen fileen päälle pötkö voitankoa. Kääri fileet rullalle ja paina niiden reunat kiinni cocktailtikuilla. Sekoita vehnäjauhot, suola ja mustapippuri keskenään. Kääntele fileerullat seoksessa. Riko muna lautaselle ja käännä vehnäjauhoissa käännellyt fileerullat kananmunassa. Kaada kolmannelle lautaselle korppujauhot ja kääntele fileerullat lopuksi vielä korppujauhoissa.
Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista rullille molemmin puolin kaunis paistopinta. Voit halutessasi kypsentää pihvit myös uppopaistamalla. Nosta kanarullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai
paistovuokaan. Kypsennä Minuuttipihvi® 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Poista cocktailtikut ja tarjoile Kievin kana riisin ja herneiden kera.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen