Kariniemen kana-couscous
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g
2 dl couscousia
3 dl kanalientä
2 rkl rypsiöljyä
1 pss á 200 g pakaste herneitä
1 prk á 200 g maustettua ranskankermaa
Resepti
Mittaa kattilaan kanaliemi, öljy ja herneet, kiehauta. Lisää cous cous joukkoon kun neste rupeaa kiehumaan ja siirrä kattila pois liedeltä, peitä kannella tai foliolla. Jätä cous cous hautumaan ja paista sillä välin Minuuttipihvit. Lisää cous cousin joukkoon ranskankerma ja pöyhäise haarukalla ilmavaksi. Tarjoile Minuuttipihvien kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen