Kariniemen kana-couscous

Kariniemen kana-couscous
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® sitruuna-oliiviöljyn kaveriksi paistat nopeasti herkullisen kuskusin. Yksinkertainen lisuke broilerille syntyy vain muutamasta makoisasta ainesosasta.
15 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g

2 dl couscousia
3 dl kanalientä
2 rkl rypsiöljyä
1 pss á 200 g pakaste herneitä
1 prk á 200 g maustettua ranskankermaa


Resepti

Mittaa kattilaan kanaliemi, öljy ja herneet, kiehauta. Lisää cous cous joukkoon kun neste rupeaa kiehumaan ja siirrä kattila pois liedeltä, peitä kannella tai foliolla. Jätä cous cous hautumaan ja paista sillä välin Minuuttipihvit. Lisää cous cousin joukkoon ranskankerma ja pöyhäise haarukalla ilmavaksi. Tarjoile Minuuttipihvien kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen