Katsu sando, umamiketsuppia ja rapeaa kaalia

Katsu sando, umamiketsuppia ja rapeaa kaalia

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Kuutioi ja kuullota sipuli pehmeäksi tilkassa rypsiöljyä. Lisää joukkoon loput ainekset ja anna hautua sakeaksi, ketsupin paksuiseksi kastikkeeksi. Soseuta sauvasekoittimella, siivilöi ja jäähdytä.
  • Leikkaa kaali niin ohuiksi viipaleiksi kuin mahdollista. Leikkaa porkkanasta juliennea, eli hieman tulitikkua ohuempaa pölkkyä. Laita kaali ja porkkana jääveteen rapeutumaan noin kymmeneksi minuutiksi. Valuta ja sekoita joukkoon korianteri.
  • Pyörittele minuuttipihvit vehnäjauhoissa. Riko munat laakeaan astiaan ja vatkaa niiden rakenne rikki. Kaada pankojauhot toiselle laakealle astialle. Pyörittele jauhotetut minuuttipihvit munamassassa ja sen jälkeen pankojauhoissa.
  • Kuumenna paistinpannu ja paista leivitetyt minuuttipihvit rypsiöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla.
  • Kanttaa leivät ja voitele ne umamiketsupilla. Kasaa päälle minuuttipihvit ja nosta umamiketsupilla voidellut kannet päälle. Paina leipiä vielä hieman kasaan ja tarjoa rapean kaalisalaatin kera.

Kokeile reseptejä