Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kebabvarras ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh

Kebabvarras ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tirisevän kebabvartaan kaveriksi sopii herkullinen kukkakaali-tabouleh. Huippukokki Teemu Laurell laati tämän reseptin Kariniemen Kotiseutupäivä -tapahtumaa varten. 

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1-2 pkt Kariniemen Kananpojan kebabvarras 320 g


Sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh: 

200g couscousia
1 kokonainen kukkakaali hienonnettuna
1 pss sahramia
4 rkl oliiviöljyä
1 sitruuna
1 pnt minttua
Suolaa ja pippuria 

Yrttejä koristeluun


Resepti

Keitä couscous paketin ohjeen mukaan kypsäksi. Hienonna kukkakaalin nuput veitsellä hienoksi. Laita oliiviöljy sekä sahrami paistinpannulle. Lämmitä seosta pannulla, kunnes sahrami liukenee oliiviöljyyn. Lisää tämän jälkeen kukkakaalinnuput ja kuullota niitä hetki. Lisää kuullotetut nuput keitettyn couscousin joukkoon.

Mausta taboulehia suolalla, sitruunanmehulla sekä hienonnetuilla yrteillä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.

Paista kebabvartaat kypsäksi grillissä n. 10-15 min miedolla lämmöllä välillä käännellen.

Koristele annokset halutessasi tuoreilla yrteillä. 

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.