Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kebabvartaat ja jogurttidippi

Kebabvartaat ja jogurttidippi

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen uudet kanavartaat, tässäkö kesän tirisevä hitti? Maista jogurttidipin kanssa!

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan kebabvarras 320 g

Kastike:

400 g turkkilaista jogurttia
½ sitruunan kuori raastettuna
½ sitruunan mehu (noin 2 rkl)
0,5tl suolaa
2 tl sokeria
1 valkosipulinkynsi raastettuna


Resepti

Sekoita kaikki kastikeainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Grillaa vartaat kohtuullisella lämmöllä kypsiksi välillä käännellen, noin 10 minuutin ajan.

Tarjoile vartaat ja jogurttidippi. Voit halutessasi koristella dippiä yrteillä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.