Kermainen kanajauhelihakastike

Kermainen kanajauhelihakastike

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Perinteinen broilerikastike valmistuu myös Kariniemen Kananpojan Jauhelihasta. Kanakastike sopii hyvin niin perunan kuin riisinkin kumppaniksi.

20 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g

2 porkkanaa
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 tl currya
3 dl kanalientä
1 dl ruokakermaa
2 tl maissitärkkelystä
1 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkanat. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää porkkanat, curry ja sipulikuutiot. Kypsennä muutama minuutti ja kaada joukkoon kanaliemi. Sekoita kylmään ruokakermaan maissitärkkelys ja kaada seos ohuena nauhana kastikkeeseen. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää lopuksi mukaan hienonnettu rakuuna ja persilja. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarjoile valmis kanajauhelihakastike esimerkiksi perunasoseen tai keitetyn riisin kanssa.

Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen