Kermainen kanajauhelihakastike
Perinteinen broilerikastike valmistuu myös Kariniemen Kananpojan Jauhelihasta. Kanakastike sopii hyvin niin perunan kuin riisinkin kumppaniksi.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
2 porkkanaa
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 tl currya
3 dl kanalientä
1 dl ruokakermaa
2 tl maissitärkkelystä
1 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkanat. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää porkkanat, curry ja sipulikuutiot. Kypsennä muutama minuutti ja kaada joukkoon kanaliemi. Sekoita kylmään ruokakermaan maissitärkkelys ja kaada seos ohuena nauhana kastikkeeseen. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää lopuksi mukaan hienonnettu rakuuna ja persilja. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarjoile valmis kanajauhelihakastike esimerkiksi perunasoseen tai keitetyn riisin kanssa.
Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen