Kermainen kanakiusaus

Kermainen kanakiusaus

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Broilerikiusaus Kariniemen Kananpojan Fileesuikaleista on helppoa arkiruokaa, jota voit tuunata mielesi mukaan. Voit esimerkiksi lisätä chiliä tai rosmariinia joukkoon ja vaihdella Kananpojan suikaleita maustamattomista marinoituihin.

60 min

5-6 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

2 pussia (à 500 g) perunasipulisekoitusta
1 iso porkkana
1-2 tl kuivattua basilikaa 
4 dl ruokakermaa
1 tl suolaa 
mustapippuria myllystä 
2 dl juustoraastetta


Resepti

Paista fileesuikaleet pannulla tilkassa öljyä. Nosta pannu sivuun. Raasta porkkana ja sekoita broilerin joukkoon. Mausta kana suolalla, pippurilla ja basilikalla. Kaada yksi pussi perunasipulisekoitusta voideltuun vuokaan ja sen perässä broileriseos. Lisää vielä toinen pussi perunasipulisekoitusta ja hämmennä varovaisesti, jotta broilerit ja vihannekset hieman sekoittuisivat. Kaada kerma kulhoon ja sekoita siihen suola ja pippuri. Sekoita ainekset vielä hyvin ja kaada ne vuokaan. Ripottele päälle juustoa. Paista kiusausta 200 asteessa 15 minuuttia, jotta pinta saisi kauniin värin. Pudota sen jälkeen uunin lämpötila 175 asteeseen ja kypsennä ruokaa vielä 30 minuutin ajan. Ripottele lopuksi kiusauksen päälle tuoretta basilikaa ja tarjoile se raikkaan salaatin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen