Kermainen kanapasta ”bolognese”

Kermainen kanapasta ”bolognese”

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Bolognese-maustetuista Kananpojan fileesuikaleista valmistuu herkullinen ja nopea pasta. Tuoreet yrtit ja rucola tuovat kivaa keveyttä muuten kermaiseen pastaan. Voit halutessasi myös viipaloida joukkoon hieman tuoretta punaista chiliä potkua tuomaan.

30 min

3 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale Bolognese 400 g

kourallinen rucolaa tai babypinaattia
½ ruukkua basilikaa
2 valkosipulin kynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 prk fraîche-kermaa (Arla)
2 rkl pastan keitinvettä
210 g pastaa
1 dl parmesaania
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Puolita kirsikkatomaatit. Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle valkosipuli ja kirsikkatomaatit ja jatka hetki freesaamista. Lisää joukkoon fraîche-kerma ja kiehauta. Silppua basilika ja lisää silppu sekä rucola kastikkeeseen. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoa kanapasta raastetun parmesaanin kera.

  • Laktoositon Laktoositon