Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kermaista tryffelikanaa ja sitruunarisottoa

Kermaista tryffelikanaa ja sitruunarisottoa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tryffelikana sitruunarisotolla tuo mukanaan ripauksen luksusta. Tätä ruokaa voi ylpeydellä tarjota myös hienommissa tilaisuuksissa. Tryffelin hienostunut maku yhdistettynä sitruunaan yksinkertaisesti toimii. Kokeile itse!

 

45 min

2 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan hienoimmat fileepihvit & tryffelivoita 285 g

1 tl maizenaa
1 dl kuohukermaa
½ dl vettä

Sitruunarisotto:
1 pieni sipuli pieninä kuutioina
2 rkl oliiviöljyä
2 dl risottoriisiä
1 dl valkoviiniä
3-4 dl kanalientä
1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
0.5 tl mustapippuria
puolikas sitruuna, mehu puristettuna ja kuori raastettuna
1 pieni nippu kevätsipulinvarsia hienonnettuna
1 rkl voita
(½ tl suolaa)





Resepti

Valmista ensin risotto. Kuullota sipulikuutiot kattilassa oliiviöljyn kera. Lisää kattilaan riisi ja kuullota vielä pari minuuttia. Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin sekoitellen. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen ja koko ajan sekoitellen, kunnes kaikki neste on imeytynyt riisiin. Risottoriisin kypsymiseen menee aikaa n. 16–18 minuuttia. Sekoita joukkoon vielä loput ainekset ja tarkista suolan riittävyys.

Paista fileepihvit tryffelivoissa pannulla ja nosta fileepihvit pannulta. Valmista seuraavaksi kastike. Sekoita maizena pannulla olevaan rasvaan ja lisää joukkoon kerma sekä vesi. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Nosta fileepihvit takaisin pannulle kastikkeen joukkoon.

  • Gluteeniton Gluteeniton
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.