Kerrosleivät Kananpojan Herkkurullasta
Kun Kananpojan Herkkurulla ja caponata kreikkalaisittain on tarjoiltu, voi tähteistä seuraavana päivänä valmistaa maistuvan välipalan. Linkki caponata-reseptiin löytyy reseptin lopusta.
6 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
200 g valmista Kariniemen Herkkupaistia suikaloituna 1 kg
6 kpl kerrosleipiä tai sämpylöitä
2 tomaattia viipaleina
nippu rucolaa
caponatajogurttia
Caponatajogurtti:
150 g caponataa
200 g ruuanvalmistusjogurttia
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
Resepti
Hienonna caponata tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon loput ainekset.
Paahda leivät tai sämpylät ja täytä ne Herkkurullalla, caponatajogurtilla, tomaatilla ja rucolalla.
Katso resepti Kananpojan Herkkurulla ja caponata kreikkalaisittain täältä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen