Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kesäiset kanavartaat

Kesäiset kanavartaat

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kesän herkulliset vartaat kokoat maukkaista Kariniemen Kananpojan sisäfileistä, halloumista ja päärynästä, sekä sinihomejuustolla täytetyistä miniluumutomaateista. Dippaa broilerivartaita makeaan chilikastikkeeseen ja tarjoa seuraksi raikkaita yrttejä ja makeita mansikoita.

15 min

5-8 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi 400 g

1-2 päärynää
n. 100 g kirsikkatomaatteja
n. 2 rkl sinihomejuustoa
200 g halloumijuustoa


Resepti

Paloittele pestyt päärynät sopiviksi suupaloiksi. Leikkaa kirsikkatomaateista pienet siivut ja koverra siemenet pois. Täytä tomaatit sinihomejuustolla. Leikkaa halloumi sopiviksi suupaloiksi.

Laita vedessä liotettuihin varrastikkuihin aineksia vuorotellen ja grillaa vartaat öljytyn grillin parilapannulla molemmin puolin. Tarjoa seuraksi tuoretta basilikaa ja mansikoita, sekä uuden sadon perunoita ja makeaa chilikastiketta dippailuun.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.