Kesäkurpitsa-kananpoikapihvit
Dippaillen. Kesäkurpitsa-kananpoikapihvit maustetaan pohjoisafrikkalaiseen tapaan. Tarjoa dipiksi sumakilla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettua jugurttia. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.
4-6 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
200 g raastettua kesäkurpitsaa
3 kevätsipulia ohueksi pilkottuna
1 kananmuna
2 rkl tuoretta minttua sekä korianteria pilkottuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa
ó tl mustapippuria sekä cayennepippuria
1 dl auringonkukkaöljyä paistamiseen
Resepti
Sekoita kaikki ainekset paitsi öljy huolellisesti isossa kulhossa. Muotoile pieniksi pihveiksi. Massasta tulee noin 12 pihviä.
Lämmitä öljy pannulla ja paista pihveihin molemmin puolin kauniit, kullanruskeat pinnat noin kuuden broileripihvin erissä. Paista noin kaksi minuuttia per puoli.
Laita pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 220-asteisessa uunissa kypsiksi, 8-10 minuuttia. Tarjoa maustamattoman turkkilaisen jugurtin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen