Kevyempi bolognesekastike
Perinteistä jauhelihakastiketta on helppo muunnella. Kanajauhelihalla saat siihen keveyttä ja chilillä tulisuutta. Tämä broilerikastike maistuu koko perheelle!
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
1 sipuli kuutioina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
400 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 porkkana raastettuna
1 mieto punainen chili tai ripaus kuivattua chiliä
Resepti
Kuumenna pannu ja ruskista kanajauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää valkosipulimurska ja tomaattipyree, mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska sekä raastettu porkkana.
Halutessasi kastikkeeseen hieman potkua voit lisätä ripauksen chilijauhetta tai hienoksi silputtua tuoretta chiliä. Anna kastikkeen hautua hiljalleen kannen alla vähintään 30 min, mielellään kauemminkin. Tarjoile keitetyn pastan ja raastetun parmesanjuuston kera.
Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon