Kevyt kana-couscous
Helppoa tekemistä valmiiksi paistetuista broilerin sisäfileistä! Ranskalainen kuskus tuo vaihtelua illanistujaisiin tai arkilounaaseen.
3-4 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
2 dl couscousia
2 dl kasvislientä
2 rkl oliiviöljyä
1 dl pakasteherneitä
1 paprika kuutioina
1 punasipuli kuutioina
2 tomaattia kuutioina
2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
2 rkl sitruunamehua
valkopippuria ja suolaa
Resepti
Kiehauta kasvisliemi, lisää kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä ja couscous. Anna ruoan kiehahtaa, sekoita hyvin ja peitä astia nopeasti kannella. Anna couscousin turvota 10 minuuttia. Leikkaa paistetut sisäfileet suikaleiksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta seos sitruunamehulla ja ripauksella pippuria. Laita ruoka jääkaappiin jäähtymään, jotta maut tasoittuvat. Tarkista maku vielä ennen tarjoilua ja lisää tarvittaessa suolaa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen