Kiinalainen kanakeitto
Tässä keittoreseptissä on monia jännittäviä ainesosia, kuten terveelliset mungpavun idut. Jos haluat broilerikeitosta täyttävän, voit lisätä joukkoon nuudeleita.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt (n. 10 kpl) Kariniemen Kananpojan Koipipala maustamaton n. 1 kg
½-1 l kanalientä
3 rkl Hoi Sin -kastiketta
pala inkivääriä pieneksi pilkottuna
½ dl soijaa
1 kpl punainen chili suikaleina
250 g vihreää parsaa paloiteltuna
150 g mungpavun ituja
100 g siitakesieniä
100 g kevätsipulia hienonnettuna
Resepti
Ota koipipalat huoneen lämpöön noin 30 min ennen valmistusta. Paahda pannulla koipiin kaunis ruskea väri. Laita koipipalat kattilaan ja lisää kanalientä niin että ne peittyvät. Lisää joukkoon hoisin-kastike, inkivääri, chili ja soija. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes koipipalojen liha rupeaa irtoamaan luista, noin 45-60 minuuttia. Lisää kattilaan sienet, mung-idut, parsa ja kevätsipuli. Kiehauta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa. Voit käyttää suolan asemasta soijaa ja hoisin-kastiketta tuomaan lisää makua
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen