Kiinan kanaa wokissa

Kiinan kanaa wokissa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Heti käyttövalmiit, nopeasti kypsyvät ainekset ja hyvät maustekastikkeet ovat kiireisen kokin pelastus. Loihdi pöytään käden käänteessä aasialainen broileriherkku.

15 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale maustamaton 400 g

400 g nuudeleita
400 g wok-vihanneksia
1kpl Limemehu
½ dl Sweet Chili -kastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 rkl kalakastiketta


Resepti

Kiehauta nuudelit nopeasti kypsiksi. Paista fileesuikaleet öljyssä ja ota ne sitten hetkeksi pois pannulta. Kuumenna pannu uudestaan ja wokkaa pakastevihannekset. Lisää pannulle keitetyt nuudelit ja fileesuikaleet ja mausta ne Sweet Chili -kastikkeella, soijalla ja kalakastikkeella. Lisää lopuksi Limen mehu tuomaan ruokaan happamuutta.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Vähärasvainen Vähärasvainen