KK Korealaista kanaa, gochujang-majoneesia ja hapanimelää kurkkua Reseptin löydät myös Kanakirjasta

KK Korealaista kanaa, gochujang-majoneesia ja hapanimelää kurkkua

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Korealaista broileria uunissa ja kylkeen fermentoidulla gochujang-chilitahnalla maustettua majoneesia ja pikkelikurkkua. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.

20 min

4-6 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g

Marinadi
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl soijakastiketta
1 rkl gochujang-maustetahnaa
4 rkl ruskeaa sokeria
1 rkl riisietikkaa
50 ml seesamiöljyä

Gochujang-majoneesi
Gochujang-majoneesi
1,5 dl majoneesia
2 tl gochujangia
1 valkosipulinkynsi pyreenä
tilkka limenmehua

Hapanilmelän kurkku
1 kurkku
1 salottisipulia hienonnettuna
4 rkl riisietikkaa
3 rkl sokeria
1 punainen chili pilkottuna


Resepti

Marinadi
Sekoita marinadin ainekset ja laita kanapalat marinadiin. Anna marinoitua yön yli tai ainakin useamman tunnin.

Valuta marinoidut paistileikkeet ja paista pannulla hieman väriä. Laita kanat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja ripottele hieman marinadilientä päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa paistileikkeet etikkakurkkujen, gochujang-majoneesin, tuoreen korianterin ja sämpylöiden kera.

Gochujang-majoneesi
Sekoita majoneesin ainekset yhteen.

Hapanilmelän kurkku
Kuori kurkku, puolita pituussuuntaan ja poista siemenet. Viipaloi ohuiksi siivuiksi ja sekoita muiden ainesten kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen