KK Korealaista kanaa, gochujang-majoneesia ja hapanimelää kurkkua
Korealaista broileria uunissa ja kylkeen fermentoidulla gochujang-chilitahnalla maustettua majoneesia ja pikkelikurkkua. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.
4-6 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
Marinadi
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl soijakastiketta
1 rkl gochujang-maustetahnaa
4 rkl ruskeaa sokeria
1 rkl riisietikkaa
50 ml seesamiöljyä
Gochujang-majoneesi
Gochujang-majoneesi
1,5 dl majoneesia
2 tl gochujangia
1 valkosipulinkynsi pyreenä
tilkka limenmehua
Hapanilmelän kurkku
1 kurkku
1 salottisipulia hienonnettuna
4 rkl riisietikkaa
3 rkl sokeria
1 punainen chili pilkottuna
Resepti
Marinadi
Sekoita marinadin ainekset ja laita kanapalat marinadiin. Anna marinoitua yön yli tai ainakin useamman tunnin.
Valuta marinoidut paistileikkeet ja paista pannulla hieman väriä. Laita kanat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja ripottele hieman marinadilientä päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa paistileikkeet etikkakurkkujen, gochujang-majoneesin, tuoreen korianterin ja sämpylöiden kera.
Gochujang-majoneesi
Sekoita majoneesin ainekset yhteen.
Hapanilmelän kurkku
Kuori kurkku, puolita pituussuuntaan ja poista siemenet. Viipaloi ohuiksi siivuiksi ja sekoita muiden ainesten kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen