Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kookos-inkivääri sisäfileet ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh

Kookos-inkivääri sisäfileet ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!


Uudet tirisevät kookos-inkivääri sisäfileet sopivat tarjottavaksi raikkaan kukkakaali-taboulehin kanssa. Huippukokki Teemu Laurell laati tämän reseptin Kariniemen Kotiseutupäivä -tapahtumaa varten. 

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan sisäfilee kookos-inkivääri 400 g

1 tilkka kasviöljyä paistamiseen

Sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh: 

200g couscousia
1 kokonainen kukkakaali hienonnettuna
1 pss sahramia
4 rkl oliiviöljyä
1 sitruuna
1 pnt minttua
Suolaa ja pippuria 

Muutama korianterinlehti koristeluun


Resepti

Ota Kariniemen Kananpojan kookos-inkivääri sisäfileet huoneenlämpöön. Keitä couscous paketin ohjeen mukaan kypsäksi. Hienonna kukkakaalin nuput veitsellä hienoksi. Laita oliiviöljy sekä sahrami paistinpannulle. Lämmitä seosta pannulla, kunnes sahrami liukenee oliiviöljyyn. Lisää tämän jälkeen kukkakaalinnuput ja kuullota niitä hetki. Lisää kuullotetut nuput keitettyn couscousin joukkoon.

Mausta taboulehia suolalla, sitruunanmehulla sekä hienonnetuilla yrteillä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.

Grillaa tai paista sisäfileitä paistinpannulla tilkassa öljyä 5-10 min välillä käännellen. Asettele tabouleh lautasille ja kookos-inkivääri sisäfileet sen päälle. Koristele annokset halutessasi esimerkiksi korianterinlehdillä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.